e-PRIAM - візок із електродвигуном від CYBEX

Революційні, розумні технології поєднуються з розкішним дизайном в e-PRIAM - першому візку із електродвигуном від CYBEX.

svg+xml;charset=utf-8,%3Csvg%20xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww

Інтелектуальний, інтуїтивно зрозумілий та інноваційний, e-PRIAM дає можливість легко прогулюватися із малюком вгору та вниз по схилах, розумно адаптується до різних видів покриття доріг - пісок, гравій, сніг або бруківка.

 

Відеофайл

Електродвигун активується за допомогою датчиків у батьківській ручці, які виявляють надмірні зусилля і вмикаються автоматично та забезпечують плавний рух.

svg+xml;charset=utf-8,%3Csvg%20xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww

Акумулятор до e-PRIAM розрахований на подорожі діапазоном від 8 до 45 км, залежно від навантаження та дорожніх умов. Літій-іонний акумулятор заряджається від мережі на 80% протягом 3,5 годин, для 100% зарядки рекомендовано - 6 годин.

Додаткова перевага e-PRIAM – застосунок, що заколисує дитину.

e-PRIAM надає можливість батькам приділити більше часу для себе та відпочинку. Додаток e-PRIAM можна завантажити
на
IOS -https://apps.apple.com/ua/app/e-priam/id1455991068?l=ru
та на Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cybex.epriam&gl=UA.

Через застосунок можна активувати функцію заколисування дитини та обрати один з трьох рівнів інтенсивності. Також можливо встановити тривалість гойдання до 30 хвилин.

Відеофайл

Насолоджуйтесь комфортною прогулянкою з дитиною, обравши використання батареї в додатку. Виберіть один із двох режимів для оптимізованої допомоги, коли вона вам потрібна: ЕКО для економії заряду акумулятора при триваліших прогулянках або ТУР для максимальної потужності на пагорбах або нерівній місцевості.

Прогулянки із e-PRIAM – це комфорт для батьків і дитини!